Overslaan en naar de inhoud gaan
NEWS

Reizende belevingsexpo voor jongeren 'WE(L) ZIJN JONG!'

11/05/2021 - 15:49

Van 11 oktober 2021 tot 28 januari 2022

Voel je goed!? Doeikertoe? JA! Met deze boodschap trekt TEJO naar alle jongeren in Vlaanderen. Bij TEJO staat preventie immers voorop. TEJO staat voor Therapeuten voor Jongeren en biedt in Vlaanderen laagdrempelige, therapeutische hulpverlening aan jongeren tussen 10 en 20 jaar. Dit kortdurend, onmiddellijk, anoniem en gratis. De dienstverlening gebeurt door professionele therapeuten op vrijwillige basis. 

Om jongeren nog preventiever te ondersteunen heeft TEJO samen met enkele andere organisaties een reizende belevingsexpo uitgewerkt. De expo WE(L) ZIJN JONG! focust op drie belangrijke thema’s: het persoonlijk welzijn van jongeren, hun rechten en waar ze hulp vinden wanneer ze het moeilijk hebben. De expo nodigt iedereen uit om op een creatieve en participatieve manier deel te nemen aan deze innovatieve expo en te bouwen aan een beter welzijn voor álle jongeren.

De belevingsexpo is alleen of in groep te bezoeken en start op 11 oktober 2021 in het Maagdenhuis. Daarna reist de expo verder naar andere steden in Vlaanderen. 
 

Praktisch

  • Van 11 oktober 2021 tot 28 januari 2022
  • Van 10 tot 17 uur. 
  • Reserveer via de website WE(L) ZIJN JONG

Links