Overslaan en naar de inhoud gaan
Edith Piaf
NEWS

Edith! – Chansonprogramma over het leven Edith Piaf – 11 augustus

15/06/2022 - 14:13

Les Triadours

Hartverwarmend chansonprogramma over het leven van Edith Piaf.  Via haar chansons nemen Mireille Vaessen en band, Les Triadours, je mee naar Piaf’s wereld van passie, liefde en plezier.

Piaf

Edith Gassion, ofwel Piaf, is de nakomelinge van een roemrijk circusgeslacht. Een overlever. Een kind op zoek naar passie, liefde en plezier.

Een vrouw die nooit alleen wil zijn. Haar houvast is de muziek. Want uiteindelijk wil ze maar één ding : zingen, zingen, zingen!

Mireille Vaessen en haar band, Les Triadours, vertellen haar leven via Piaf’s chansons. Milord, Hymne à l’amour, Mon Homme, La Marseillaise, Rien de Rien, Une enfant, Padam... Ze komen allemaal aan bod.

Edith!

We zijn bijzonder fier dit chansonprogramma te brengen. Zangeres Mireille Vaessen studeerde Kleinkunst bij onze buren van de Studio Herman Teirlinck. Ze ging daarna op tournee met onder andere Hugo Claus. Ook de leden van ‘Les Triadours’ zijn geen groentjes.

Martine de Kok (piano, accordeon & zang) studeerde Kleinkunst aan Studio Herman Teirlinck en piano aan de Antwerpse Jazz-Studio. In 2011 stond ze in de finale van het Utrechts Kleinkunstfestival. In het verleden werkte ze al samen met Herman van Veen en Maarten Westra Hoekzema.

Violist, gitarist en cellist Sam Pasternak speelt al vanaf zijn acht jaar en ging al heel snel met zijn vader mee optreden. Kortom, met deze voorstelling krijg je topkwaliteit van eigen bodem voorgeschoteld.
 

Praktisch