Overslaan en naar de inhoud gaan
NEWS

De Vinken in het Maagdenhuis: artistiek dagcentrum toont het beste eigen werk

09/10/2019 - 16:11

Van 14 november tot 6 januari 2020

In dagcentrum De Vinken maken psychisch kwetsbare volwassenen indrukwekkende kunstwerken. Dit jaar viert De Vinken zijn 25-jarig bestaan met een tentoonstelling van eigen werk in het Maagdenhuis.

De Vinken prikkelt mensen om kunst te verkennen en zich artistiek te ontplooien. De rustige omgeving, het prachtige herenhuis en de artistieke begeleiding maken van het centrum een fantastische plek om creatief bezig te zijn.

De focus ligt niet alleen op het eindproduct, maar het spreekt voor zich dat alle etsen, tekeningen en schilderijen vragen om een expo. Elke twee jaar toont De Vinken dan ook een selectie werken. Om zijn 25ste verjaardag te vieren pakt De Vinken nog groter uit met een tentoonstelling in het Maagdenhuis.

Met de expo ‘De Vinken in het Maagdenhuis’ toont het dagcentrum kunstwerken die voortkomen uit de verschillende ateliers. Sommigen kwamen tot stand na een gerichte opdracht of onder begeleiding, andere uit een ‘vrij atelier’. De gemeenschappelijke deler: de inspiratie van het mooie, unieke en rustgevende dagcentrum.

 

Praktisch

Van 14 november tot 6 januari 2020 in het Maagdenhuis

Gratis toegang